Zoeken

vantotjaar
uit

Profiel van helena1938

Leeftijd: 74
Geslacht: Vrouw
Provincie: Brussel

Ik ben een gezonde rijpere vrouw van 74 lentes. Ik zoek een lieve man met wie ik nog van het leven kan genieten. Ik ben een sociaal mens vertoef graag in gezelschap waar ik echter niet het hoge woord voer. Ik ben een type die wel gemakkelijk met de mensen kan praten maar op een rustige manier alhoewel ik in de grond een emotionele, rustige vrouw ben.Hou van een goed gesprek, met wat diepgang. Maar het mag ook wat luchtiger; humor .Ik vertoef graag in de natuur, kan genieten van mooie wandelingen, samen gezellig een glasje drinken op een terrasje, of samen gewoon naar de film.Ik moet eerlijk toegeven dat ik niet voor elektronische relatiekontakten ben maar nog tot de oude generatie behoor en graag brief ontvang via de post... Lees Meer en zie foto

 

50plusmatch.be

De topper onder de datingsites voor 50 plussers. De grootste voordelen: Eenvoudige bediening van de datingsite en erg veel 50 plus singles.

Gratis inschrijven bij 50 Plus Match

SeniorenGeluk.be

Een datingsite waar ook erg veel 50 plussers ingeschreven staan. Daarnaast is de datingsite erg betrouwbaar en denkt om je privacy.

Gratis inschrijven bij SeniorenGeluk.be

Relatieplanet.be

De grootste datingsite van de Benelux, met daarmee ook erg veel profielen van 50 plussers. Ook voor 50 plussers absoluut de moeite waard dus.

Gratis inschrijven bij Relatieplanet.be

Tesamen

Een niet commerciƫle datingsite waar normen en waarden hoog in het vaandel staan. In totaal staan er ca. 1000 profielen van 50 plussers.

Gratis inschrijven bij Tesamen