Zoeken

vantotjaar
uit

Profiel van Elke

Leeftijd: 72
Geslacht: Vrouw
Provincie: Brussel

Nederlandse, woon in Brussel, heb jaren in midden Afrika gewoond, ben gepensioneerd, redelijk aktief, positief ingesteld, hartelijk, vredelievend, jong van karakter. Ik houd van de natuur, zon, cultuur, kunst, muziek, creatief bezig zijn, sta open voor derde wereld, dialoog en samenwerking... Ik zoek een man 67-72 jaar, met christelijke levensovertuiging, gezond en verzorgd uiterlijk, open, eerlijk, sociaal, communicatief, integer en loyaal, liefst meertalig, voor vriendschap die kan uitgroeien tot een vaste relatie en huwelijk. Laat van je horen, ik beantwoord elke reactie met foto maar reageer niet op hartjes.Elke... Lees Meer en zie foto

 

50plusmatch.be

De topper onder de datingsites voor 50 plussers. De grootste voordelen: Eenvoudige bediening van de datingsite en erg veel 50 plus singles.

Gratis inschrijven bij 50 Plus Match

SeniorenGeluk.be

Een datingsite waar ook erg veel 50 plussers ingeschreven staan. Daarnaast is de datingsite erg betrouwbaar en denkt om je privacy.

Gratis inschrijven bij SeniorenGeluk.be

Relatieplanet.be

De grootste datingsite van de Benelux, met daarmee ook erg veel profielen van 50 plussers. Ook voor 50 plussers absoluut de moeite waard dus.

Gratis inschrijven bij Relatieplanet.be

Tesamen

Een niet commerciƫle datingsite waar normen en waarden hoog in het vaandel staan. In totaal staan er ca. 1000 profielen van 50 plussers.

Gratis inschrijven bij Tesamen