Zoeken

vantotjaar
uit

Profiel van mart65

Leeftijd: 67
Geslacht: Man
Provincie: Brussel

Mensen zeggen dat ik ben classy, intelligent, interessant, zorgzaam, vriendelijk, het geven van hoge ethische normen, en ik met hen eens. Ik hou van het gezelschap van mensen, Geniet van de diversiteit van de cultuur en keuken., Goede kok, Liefde muziek, kunst en architectuur. Daarnaast ben ik erg atletisch en ook veel interessanter dan mijn foto. Mijn politiek zijn niet-partijgebonden, pragmatisch en analytisch. Mijn spiritualiteit is niet-confessionele, gedreven door mijn geweten, diep respect voor anderen, en een sterke geloof in Gods aanwezigheid. Mijn God is barmhartig, niet-oordelende, en heeft geen wrok jegens alle mensen.... Lees Meer en zie foto

 

50plusmatch.be

De topper onder de datingsites voor 50 plussers. De grootste voordelen: Eenvoudige bediening van de datingsite en erg veel 50 plus singles.

Gratis inschrijven bij 50 Plus Match

SeniorenGeluk.be

Een datingsite waar ook erg veel 50 plussers ingeschreven staan. Daarnaast is de datingsite erg betrouwbaar en denkt om je privacy.

Gratis inschrijven bij SeniorenGeluk.be

Relatieplanet.be

De grootste datingsite van de Benelux, met daarmee ook erg veel profielen van 50 plussers. Ook voor 50 plussers absoluut de moeite waard dus.

Gratis inschrijven bij Relatieplanet.be

Tesamen

Een niet commerciƫle datingsite waar normen en waarden hoog in het vaandel staan. In totaal staan er ca. 1000 profielen van 50 plussers.

Gratis inschrijven bij Tesamen