Zoeken

vantotjaar
uit

Profiel van Yvette

Leeftijd: 65
Geslacht: Vrouw
Provincie: Brussel

Ik ben een open-minded en actieve jonge dame.Ik hou evenveel van culturele activiteiten als van wandelingen, uitstappen en reizen.Tijdens mijn laatste reis, onder de indruk van de overweldigende schoonheid van het landschap, heb ik gerealiseerd dat er momenten zijn die men dient te delen met de persoon die men liefheeft...Ik wens een persoon te ontmoeten die een meerwaarde kan geven aan het bestaan van een happy single, een open en warme persoon, gecultiveerd, natuur- en dierenliefhebber, een persoon waarmee ik indrukken kan uitwisselen betreffende een schilderij of een beeldhouwwerk, waarmee ik een theaterstuk of een film kan beoordelen, waarmee ik de intensiteit van een klassiek concert en de sensualiteit van een jazzconcert kan delen, met wie ik nieuwe verre horizonten kan ontdekken, samengevat, een persoon waarmee ik een harmonische relatie kan opbouwen om een koppel "jonge tortelduifjes" te vormen...PS. niettegenstaande ik de inhoud verkies boven de verpakking, heb ik lak aan communicatie met een spook.... Lees Meer en zie foto

leonore(64) uit Brussel

Zoek lachgrage man. Maar dat is wel erg kort door de bocht. Dus voeg ik er nog aan toe: je hoeft geen boot, kasteel of o...

Profiel van leonore >>
 

50plusmatch.be

De topper onder de datingsites voor 50 plussers. De grootste voordelen: Eenvoudige bediening van de datingsite en erg veel 50 plus singles.

Gratis inschrijven bij 50 Plus Match

SeniorenGeluk.be

Een datingsite waar ook erg veel 50 plussers ingeschreven staan. Daarnaast is de datingsite erg betrouwbaar en denkt om je privacy.

Gratis inschrijven bij SeniorenGeluk.be

Relatieplanet.be

De grootste datingsite van de Benelux, met daarmee ook erg veel profielen van 50 plussers. Ook voor 50 plussers absoluut de moeite waard dus.

Gratis inschrijven bij Relatieplanet.be

Tesamen

Een niet commerciƫle datingsite waar normen en waarden hoog in het vaandel staan. In totaal staan er ca. 1000 profielen van 50 plussers.

Gratis inschrijven bij Tesamen