Een typische senioren date bestaat eigenlijk niet

Er wordt weleens geproken over typische seniorendates, maar wij horen verschillende verhalen, over heel erg verschillende dates, ook bij senioren. Eigenlijk verschilt het allemaal niet zoveel. Eigenlijk daten dertigers hetzelfde als 50 plussers.

Wat zou je kunnen doen als je als 50 plusser gaat daten?

Het hangt er natuurlijk een beetje vanaf hoe goed je elkaar kent. Hoelang heb je elkaar via de chat gesproken? Hebben jullie al veel gebeld. Dit zijn wel factoren die een beetje bepalen wat voor soort date het gaat worden. Wel geven we bij een date altijd de volgende adviezen:

  • Spreek af op neutraal terrein, zodat je niet verplicht bent je adres te geven.
  • Spreek af op een plek waar ook anderen zijn. Dit is veiliger.
  • Wees jezelf tijdens de date. Uiteindelijk moet je toch ooit een keer jezelf zijn en degene met wie je date, date met jou om wie je bent. Er is dus geen enkele reden je anders voor te doen.
  • Zoek een plek uit waar je een beetje makkelijk vrijuit kan praten. Gesprekken tijdens een eerste date kunnen soms best weleens wat dieper zijn, zeker bij senioren.

Met bovenstaande tips moet het zeker lukken er een leuke en veilige date van te maken. Spreek echter niet te snel af, zorg dat je elkaar goed genoeg kent.

 

50plusmatch.be

De topper onder de datingsites voor 50 plussers. De grootste voordelen: Eenvoudige bediening van de datingsite en erg veel 50 plus singles.

Gratis inschrijven bij 50 Plus Match

EliteDating

Als het echt serieus moet zijn is EliteDating een uitstekende keuze.
U wordt gematcht aan singles die uitstekend bij u passen.

Gratis inschrijven bij EliteDating

Relatieplanet.be

De grootste datingsite van de Benelux, met daarmee ook erg veel profielen van 50 plussers. Ook voor 50 plussers absoluut de moeite waard dus.

Gratis inschrijven bij Relatieplanet.be

Tesamen

Een niet commerciƫle datingsite waar normen en waarden hoog in het vaandel staan. In totaal staan er ca. 1000 profielen van 50 plussers.

Gratis inschrijven bij Tesamen
BE-NL Profilslider 468 x 60 Klik hier !