Seniorengeluk.be, online dating voor senioren

Seniorengeluk.be is een begrip in online dating voor senioren. De datingsite is zowel in België, als in Nederland behoorlijk groot, er zijn dus genoeg kansen om andere alleenstaande senioren te ontmoeten via Seniorengeluk.be.

Gratis inschrijven bij Seniorengeluk

Als je graag kennis wilt maken, kan je je volledig gratis inschrijven bij Seniorengeluk.be. Je kan vanaf dat moment direct gebruik maken van de datingsite en met dit gratis abonnement beperkt chatten en berichten sturen. Om volledig gebruik te kunnen maken, heb je een full-member account nodig, maar je kunt wel gratis de datingsite verkennen met een gratis account.

De kosten voor een VIP account bij Seniorengeluk

Seniorengeluk is een betaalbare datingsite. Wil je over van een gratis account, naar een full-member account, kost dit het volgende:

  • 14 Dagen VIP toegang op Seniorengeluk.be: €15,99
  • 30 Dagen VIP toegang op Seniorengeluk.be: €27,99
  • 90 Dagen VIP toegang op Seniorengeluk.be: €59,99
  • 180 Dagen VIP toegang op Seniorengeluk.be: €99,99

Dit zijn erg lage prijzen, voor een erg complete datingsite.

Veiligheid bij Seniorengeluk.be

Seniorengeluk is een betrouwbare datingsite. Dit wil niet zeggen dat iedereen die hier ingeschreven staat even betrouwbaar is. Daarom geven wij het advies om nooit zomaar adresgegevens aan iemand te geven, niet zomaar een telefoonnummer af te geven en al helemaal geen geld over te maken.

Over het algemeen is daten via internet gewoon erg veilig, maar zowel op straat, als op datingsites zijn mensen met verkeerde bedoelingen. Laat je hierdoor niet afschrikken, maar kijk de kat eerst goed uit de boom.

Inschrijven bij Seniorengeluk

Gratis inschrijven bij Seniorengeluk.be is eenvoudig en kost ca. 3 minuten. Je doet dit eenvoudig door op de link hieronder te klikken, je profielnaam en emailadres in te vullen. Vervolgens krijg je een mailtje, hierin vind je een link, waardoor je je account activeert.

Nu Gratis Inschrijven

 

50plusmatch.be

De topper onder de datingsites voor 50 plussers. De grootste voordelen: Eenvoudige bediening van de datingsite en erg veel 50 plus singles.

Gratis inschrijven bij 50 Plus Match

EliteDating

Als het echt serieus moet zijn is EliteDating een uitstekende keuze.
U wordt gematcht aan singles die uitstekend bij u passen.

Gratis inschrijven bij EliteDating

Relatieplanet.be

De grootste datingsite van de Benelux, met daarmee ook erg veel profielen van 50 plussers. Ook voor 50 plussers absoluut de moeite waard dus.

Gratis inschrijven bij Relatieplanet.be

Tesamen

Een niet commerciƫle datingsite waar normen en waarden hoog in het vaandel staan. In totaal staan er ca. 1000 profielen van 50 plussers.

Gratis inschrijven bij Tesamen
BE-NL Profilslider 468 x 60 Klik hier !