50 Plus Match, Dating 50 Plussers

50 Plus match is de grootste datingsite van België voor 50 Plussers. Door de gebruiksvriendelijkheid en betrouwbaarheid van de datingsite is 50 Plus Match de laatste jaren hard gegroeid en staan er veel 50 Plussers ingeschreven. 50 Plus Match is niet echt een datingsite voor senioren, maar meer voor actieve 50 plussers.

Gratis inschrijven bij 50 Plus Match

Inschrijven is bij 50 Plus Match volledig gratis. Met een gratis account kan je de datingsite proberen en kan je profielen bekijken van andere alleengaande 50 plussers. Inschrijven is makkelijk en kost je slechts enkele minuten. 50 Plus Match blinkt uit in gebruiksvriendelijkheid en dit kan je direct merken als je een gratis account aanmaakt.

Ruim 2000 nieuwe leden per maand

Dat maandelijks veel nieuwe leden 50 Plus Match weten te vinden, blijkt wel uit het feit dat maandelijks ruim 2000 Belgische vrijgezellen zich inschrijven bij deze datingsite. De verhouding man/vrouw ligt bij 50 Plus Match ongeveer gelijk.

50 Plus Match is een veilige datingsite

De redactie van 50 Plus match doet er alles aan om de datingsite zo veilig mogelijk te maken. O.a. worden de volgende maatregelen genomen:

  • 50 Plus Match is lis van SafeShops
  • Alle profielen worden handmatig gecontroleerd
  • Mensen met verkeerde bedoelingen worden geweerd van de datingsite

50 Plus Match weet hoe fraudeurs werken, de redactie is er daarom ook op getraind deze fraudeurs te herkennen en te verwijderen van de datingsite. Daarnaast voorziet de datingsite de leden ook van informatie deze fraudeurs te herkennen. Op 50 Plus match kan je er dus volledg vanuit gaan dat daten via internet veilig is.

Makkelijk een profiel maken bij 50 Plus Match

Een goed ingevuld profiel vergroot op een datingsite behoorlijk je kansen. Daarom helpt 50 Plus Match je bij het maken van een goed persoonlijk profiel met de Big Five persoonlijkheidstest. In deze persoonlijkheidstest staan 41 korte zinnen die gedrag beschrijven, bij deze beschrijvingen kan je vinkjes plaatsen, waardoor je enerzijds een beter inzicht krijgt van je eigen persoonlijkheid, maar ook beter weet wat je erover kunt vertellen.

Inschrijven bij 50 Plus Match

Gratis inschrijven bij 50 Plus Match is erg eenvoudig. Om te beginnen moet je een naam invullen, een wachtwoord en een emailadres. Daarna kan je aankruisen waar jou interessen liggen. Dit is handig, bezoekers van je profiel krijgen dan gelijk een volledige indruk van je. Daarnaast kan je als je wilt een foto toevoegen. Inschrijven bij 50 Plus Match kost ca. 5 minuten. Aan het eind van het inschrijvingsproces ontvang je een email, hierin staat een link, nadat je die het aangeklikt is je profiel volledig geactiveerd.

Klik hier om in te schrijven 

 

50plusmatch.be

De topper onder de datingsites voor 50 plussers. De grootste voordelen: Eenvoudige bediening van de datingsite en erg veel 50 plus singles.

Gratis inschrijven bij 50 Plus Match

EliteDating

Als het echt serieus moet zijn is EliteDating een uitstekende keuze.
U wordt gematcht aan singles die uitstekend bij u passen.

Gratis inschrijven bij EliteDating

Relatieplanet.be

De grootste datingsite van de Benelux, met daarmee ook erg veel profielen van 50 plussers. Ook voor 50 plussers absoluut de moeite waard dus.

Gratis inschrijven bij Relatieplanet.be

Tesamen

Een niet commerciƫle datingsite waar normen en waarden hoog in het vaandel staan. In totaal staan er ca. 1000 profielen van 50 plussers.

Gratis inschrijven bij Tesamen
BE-NL Profilslider 468 x 60 Klik hier !